PREMIERĂ AxaNews.ro – ÎN ACȚIUNE – Încă un infractor capturat de Vis, în Baia Mare. Era căutat de mai bine de patru luni

889

O nouă intervenție soluționată de Grupa Canină Maramureș. Ne-am obișnuit deja să relatăm despre succesele echipajelor alcătuite din câini și conductori. După violatori, tâlhari sau contrabandiști, a venit acum rândului unui hoț, autor a mai multor infracțiuni de furt, să dea piept cu polițiștii maramureșeni.

Vis a fost și de această dată eroul. Iar capturarea infractorului a avut loc chiar pe o arteră principală din municipiul Baia Mare, bulevardul București. Individul respectiv era căutat de oamenii legii de aproximativ patru luni și jumătate.

“Vineri seara, în jurul orei 19.00, agenții băimăreni de siguranță publică, împreună cu câinele de serviciu Vis, au identificat, pe bulebardul București din municipiu, o persoană urmărită la nivel național din luna noiembrie 2018. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani din Baia Mare, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea mai multor furturi. Tânărul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here