PREMIERĂ AxaNews.ro – FINAL TRIST – Băimăreanul dispărut în urmă cu mai bine de un an şi jumătate a fost găsit decedat chiar în ziua în care ar fi împlinit 56 de ani

1164

Final trist în cazul lui Petrică Cuier, băimăreanul dispărut din localitatea sătmăreană Poiana Codrului, în data de 5 martie 2017. Bărbatul a fost găsit decedat în data de 12 noiembrie 2018. 

“Multumesc tuturor celor ce mi-au fost alaturi in tot acest timp de un an jumate in care nu am stiut nimic de tatal meu. Din pacate un telefon mi-a schimbat viata intr-un cosmar. Tatal meu a fost gasit decedat chiar de ziua lui in 12 noiembrie , cand trebuia sa implineasca frumoasa varsta de 56 de ani. Din pacate nu mai putem face nimic sa il aducem inapoi, toate sperantele de un an jumate s-au spulberat intr-o clipa. Acum nu ne ramane decat sa ne luam ramas bun de la scumpul nostru tatic. Inmormantarea va avea loc vineri in Poiana Codrului judetul Satu Mare”, a spus, cu tristeţe, Bianca, fiica bărbatului.

AxaNews.ro a relatat pe larg acest subiect şi a anunţat că familia era dispusă să ofere o recompensă pentru orice informaţie utilă.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Cătă ŢINEGHE

Citeşte şi

PREMIERĂ AxaNews.ro – RECOMPENSĂ PENTRU O VESTE – Familia băimăreanului dispărut în Satu Mare oferă bani celor care deţin informaţii! Azi se împlineşte un an de la dispariţie

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here