PREMIERĂ AxaNews.ro – ACTUALIZARE 2 – CRIMĂ LA SIGHET – Un bărbat a fost bătut măr până a murit

1101

Situaţie şocantă în Sighetu Marmaţiei. Un bărbat în vârstă de 59 de ani din municipiul de pe Tisa a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 08.00, în apartamentul în care locuia.

Grozăvia s-a produs în cartierul Alexandru Ivasiuc. Bărbatul, pe numele său Gheorghe V., locuia singur. Însă, obişnuia să fie vizitat de diverşi prieteni. La fel s-a întâmplat şi în noaptea de 9 spre 10 noiembrie. La un moment dat, a izbucnit o ceartă între el şi invitaţi şi s-a ajuns la bătaie.

În urma loviturilor primite, la nivelul capului şi coastelor, sigheteanul a murit. A fost găsit după ore bune. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, iar în cursul zilei de sâmbătă, a fost efectuată necropsia. Primele informaţii indică faptul că leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa.

ACTUALIZARE – Potrivit surselor noastre, bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de alcool. În seara zilei de vineri, a fost vizitat de un prieten de pahar. Între ei, a izbucnit o altercaţie. Vizitatorul a lovit gazda, cauzându-i moartea. Conform surselor, criminalul, care are o vârstă apropiată de cea a victimei, a fost reţinut sâmbătă şi urmează să fie propus instanţei pentru arestarea preventivă.

ACTUALIZARE 2 – “Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea circumstanţele în care a decedat un bărbat în vârstă de 59 de ani din Sighetu Marmaţiei”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE, Liviu ŞIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here