PREMIERĂ AxaNews.ro – CÂT TUPEU! – Un băimărean s-a ales cu două dosare penale, la distanță de câteva ore. Vezi ce a făcut

456

Niciun weekend fără incidente pe șosele. Un băimărean a reușit performanța de a fi oprit de echipajele de poliție de două ori în câteva ore. De fiecare dată, a reușit să bifeze câte un dosar penal. Prima dată, pentru că a condus în stare de ebrietate, iar a doua oară, pentru că a condus fără permis. Care permis i-a fost reținut anterior.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Baia Mare a fost prins în seara zilei de sâmbătă, conducând, pe raza localității Fărcașa, sub influența băuturilor alcoolice. El a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de probe biologice. Polițiștii i-au întocmit dosar penal și i-au suspendat permisul. Apoi, duminică dimineață a fost prins din nou.

“De această dată, de polițiștii din Baia Mare, pe strada Europa și la volanul altui autoturism. S-a ales, astfel, și cu dosar penal pentru conducere fără permis”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

1 COMENTARIU

  1. Adevarul e ca acuma are cu ce se lauda in sat la el. Cine mai e ca el cu 2 dosare ?! Eee ? No, nu conteaza ca i s-o complicat viata. Conteaza ca “le-o dovedit” politistilor ca el “poate” ! Cine mai e ca el ? :)) No comment…. Unde nu-i cap….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here