PREMIERĂ AxaNews.ro – ACTUALIZARE 2 – Criminalul din Baia Mare a fost prins! Fiul profesorului universitar, condus la Psihiatrie. Află întreaga poveste

3214

Urmări în cazul crimei produse marţi, în Baia Mare. Fiul profesorului Liviu Gavrilescu, cel care, conform unor surse, este principalul suspect, a fost prins de oamenii legii.

Conform informaţiilor existente, el s-a făcut nevăzut la scurt timp după crimă. În această noapte, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost reperat şi condus la audieri.

ACTUALIZARE – Oamenii legii l-au găsit pe suspect în localitatea Apa, judeţul Satu Mare. “Avem probe temeinice care să releve faptul că autorul crimei este fiul victimei. Acesta este cunoscut ca având probleme psihice, fiind diagnosticat cu schizofrenie paranoidă. Din acest motiv, în cursul nopţii, el a fost internat la Centrul de Boli Mintale din cadrul Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea stabilirii dacă, la momentul comiterii infracţiunii, avea sau nu discernământ”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Conform informaţiilor existente, în momentul altercaţiei, erau acasă atât victima şi agresorul, cât şi soţia victimei. Aceasta are probleme de auz, aşadar nu a auzit cearta. La un moment dat, într-un acces de furie, bărbatul în vârstă de 37 de ani şi-a lovit tatăl în cap cu un corp contondent. Conform unor surse, l-ar fi agresat şi la nivelul gâtului, informaţie încă neconfirmată de anchetatori.

ACTUALIZARE 2 – Poliţiştii sătmăreni l-au depistat în seara zilei de marţi, nu departe de graniţa cu Maramureşul. “A fost identificat de o patrulă mixtă, alcătuită din poliţist şi jandarm, în jurul orei 22.15, pe stradă, în localitatea Apa. El a fost predat autorităţilor maramureşene”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Paula Cochera, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Cătă ŢINEGHE

Citeşte şi Profesor universitar din Baia Mare, omorât în bătaie!

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here