PREMIERA – Autoturismul unui lucrător vamal din Sighetu Maramației a luat foc (FOTO)

786

În dimineța zilei de marți 17 aprilie, un autoturism a fost cuprins de flăcări în Cartierul 1 Decembrie 1918 din Sighet. Un locatar din zonă a observat flăcările și a dat alarma. Proprietarul autoturismului este lucrător vamal în Punctul de Trecere a Frontierei Sighet.  Incendiul se putea extinde și la celelalte autoturisme și la garajele situate în zonă.  Noroc cu vecinul care a observat focul. În urma primelor cercetări derulate la fața locului se conturează varianta unei mâini criminale.

Din păcate, acest incident nu este unul singular. Adesea oamenii legi preferă să le treacă sub anonimat. De-a lungul timpului au mai existat reglări de conturi la nivelul Sighetului folosindu-se metoda incendierii autoturismelor. 

Cu doi ani în urmă, garajul și autoturismul fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighet au fost mistuite de flăcări. Anul trecut, vameșul sighetean a descoperit  ascunsă la bordul unui autoturism, ce aparținea unei beizadele a unui important om de afaceri din Ucraina, o importantă sumă de bani. O fi vorba de o răzbunare sau nu, cercetările ce se intreprind de oamenii legii vor confirma sau infirma acest lucru.

Liviu Șiman

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here