PRELIMINARII EURO 2021 – Adrian Mutu nu va sta pe banca tehnică a României U21 la meciul cu Malta

40

Marți, 13 octombrie, reprezentativa de fotbal Under 21 a României va întâlni Malta, la Giurgiu, în preliminariile Campionatului European 2021. La acest meci, în locul lui Adrian Mutu va lua loc pe banca tehnică a tinerilor tricolori Mihai Stoichiță.

“Având în vedere situația de la lot, faptul că un jucător și un membru al staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federația Română de Fotbal, prin Comisia Medicală, a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceștia sunt contacți direcți ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru.

Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea și se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta până la meciul cu Malta. De asemenea, conferința de presă a selecționerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct de Comisia Medicală a FRF, nu va mai avea loc. În plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmând a fi mutat pe un alt stadion”, informează reprezentanții Federației Române de Fotbal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here