PREGĂTIRI INTENSE – Lucrările la podul Seini – Pomi sunt gata să înceapă

831

Lucrările la podul rutier peste Someș, care va lega orașul Seini de localitatea Pomi (jud. Satu Mare), sunt foarte aproape de a începe, pe cele două maluri ale râului făcându-se în acest moment ultimele preparative. Construcția podului se află în atenția autorităților din cele două județe. În acest sens, prefectul de Satu Mare s-a deplasat la fața locului pentru a evalua situația.

„Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a efectuat o vizită de lucru la locaţia podului peste Someş. În acest acest moment se fac pregătiri pentru începerea forajelor pentru realizarea pilonilor de susţinere pe partea dispre Seini, urmând ca în aproximativ o lună să se facă aceleaşi lucrări pe partea dinspre Pomi.
Podul rutier între Seini şi Pomi se va realiza în locul punctului de trecere cu bacul. Acesta este un proiect în valoare de 15.016.050 lei, finanțarea este obţinută din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice iar termenul de implementare şi execuţie este de 36 de luni”, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here