PORTAL WEB LANSAT DE UN TIMIȘOREAN – Satul Breb, promovat online și în Germania

283

Un nou articol despre satul maramureșean Breb a apărut în presa internațională, pe site-ul www.ziel-rumaenien.de. Portalul a fost lansat de un timișorean. Este vorba de Dan Voinea, în vârstă de 30 de ani, care locuiește de 17 ani în Bonn (Germania).

„Am lansat un spațiu virtual în limba germană, care își propune să informeze și să ajute oamenii din Germania, Elveția sau Austria să aleagă România ca următoarea lor destinație de concediu. L-am numit chiar www.ziel-rumaenien.de, pentru a fi cât mai relevantă misiunea pe care ne-am asumat-o. <<Ziel>> înseamnă <<obiectivul>>, <<în drum spre>> sau <<către>>”, a declarat Dan Voinea, pentru cotidianul „Glasul Maramureșului”.

Dan Voinea este soldat în Forțele Aeriene ale Germaniei și, în acest demers, a adunat în jurul lui mai mulți români stabiliți în Germania.

„Suntem o echipă tânără și motivată, ce își dorește să promoveze valorile, frumusețea și peisajele României peste hotare, deoarece cu toții știm foarte bine că imaginea României nu este una tocmai pozitivă”, a a mai spus Dan Voinea.

Articolul despre satul Breb prezintă cadrul geografic în care se află localitatea, dar și legătura Prințului Charles cu Brebul.

„Eu în Breb am fost acum doi ani. M-am simțit extraordinar de bine și mi-a plăcut ce am văzut. O atmosfera incredibilă și oameni minunați. Casele tradiționale sunt ceva ce, din păcate, nu prea se mai vede prin România”, a adăugat Dan Voinea.

Pe portalul www.ziel-rumaenien.de au fost publicate și alte articole dedicate României, fiind prezentate zonele atractive din punct de vedere turistic, ale țării. Dan Voinea promite că va continua activitatea de promovare a României.

„Avem o țară extraordinar de frumoasă, cu multe locuri nemaiîntâlnite în Europa, dar, din păcate, ne implicăm prea puțin pentru promovarea frumoaselor puncte turistice românești. Dorim ca portalul nostru să vină în întâmpinarea nevoilor străinilor din țările vorbitoare de limba germană, să îi informăm, să îi ajutăm și să îi convingem că România este o țară ce merită vizitată.

Dorința noastră este de a contribui la creșterea numărului vizitatorilor străini și la promovarea ramurii turistice a României. Țara noastră are foarte multe atuuri, însă depinde doar de noi, românii, cum știm să le scoatem în evidență, să le valorificăm și să le facem cunoscute si pe alte meleaguri”, a concluzionat Dan Voinea.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here