POMPIERI ÎN ACȚIUNE – Mii de intervenții în Maramureș în primele șase luni din 2020

32

Pompierii maramureșeni au avut serios de lucru în prima parte a acestui an, fiind nevoie de ei, printre altele, la înlăturarea efectelor inundațiilor sau la stingerea unor incendii care au lăsat oameni pe drumuri. Numai în primele două săptămâni ale lunii iulie subunitățile I.S.U. Maramureș au efectuat 289 de intervenții, din care 257 au fost misiuni desfășurate de către personalul S.M.U.R.D. Din acestea, 250 au fost asistență medicală, 4-asistență persoane, 2- descarcerare și 1- alte situații de urgență.

„Din celelalte 32 de intervenții, 9 au avut ca obiect localizarea și lichidarea  incendiilor, izbucnite în gospodării și locuințe, la agenți economici și incendii de vegetație uscată. Restul au fost de tipuri diverse, printre care asistență persoane, salvări de animale și alte situații de urgență, capitol ce include, printre altele, înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice și hidrologice periculoase, misiuni pirotehnice, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, arată ISU Maramureș.

Mai trebuie spus că de la începutul anului, subunitățile I.S.U. Maramureș au desfășurat 3975 de acțiuni, din care 3220 au fost cazuri asistate de S.M.U.R.D., iar 755 au fost intervenții.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here