POMPIERI ÎN ACȚIUNE – Incendii de Crăciun în Maramureș

604

Pompierii militari băimăreni au intervenit în intervalul 22.12-26.12.2018 la 6 situații de urgență. Prima dintre ele a avut loc în 22 decembrie pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Repedea.

Tot pompierii din Vișeu au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un grajd. Focul a distrus circa 10 metri pătrați de tavan din lemn. În urma ploilor abundente de sâmbătă, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au decolmatat un canal. În ajunul Crăciunului pompierii băimăreni au evacuat apa din subsolul unei locuințe din Satu Nou de Sus, iar a doua zi de Crăciun pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism. Focul a distrus autoturismul în proporție de 90 %.

În dimineața zilei de 27 decembrie echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului Baia Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. Din păcate pentru persoana de 19 ani nu s-a mai putut face nimic, aceasta având leziuni incompatibile cu viața.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here