POLIŢIA RUTIERĂ RECUNOAŞTE – Şoferii maramureșeni nu învaţă nimic din tragediile din ultimele zile

3032

Tragediile înregistrate zilnic pe drumurile publice din ţară nu schimbă cu nimic comportamentul participanţilor la trafic şi mare parte dintre ei continuă să manifeste iresponsabilitate şi inconştienţă şi să-şi pună în pericol viaţa lor şi a semenilor, prin infracţiunile pe care le comit.

„Poliţiştii maramureşeni aflaţi la datorie în minivacanţa de Rusalii, au reuşit să prevină comiterea unor accidente grave de circulaţie, identificând 12 conducători auto care circulau pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără să deţină permis de conducere. În trei cazuri tinerii opriţi de poliţişti, cu vârste între 21 şi 29 de ani, conduceau în acelaşi timp şi fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Harta infracţiunilor rutiere constatate de poliţişti cuprinde tot judeţul. De la Baia Mare la Sighetu Marmaţiei, de la Ulmeni la Borşa, trecând prin Bârsana, Repedea, Dragomireşti şi Ruscova. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, 21 de permise de conducere”, a aratat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

În plus, poliţiştii maramureşeni au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 10.000 de lei.

„Stimaţi conducători auto! Oare câţi mai trebuie să moară pe şosele ca să devenim cu toţii mai responsabili? Oare câte sancţiuni trebuie să mai aplice poliţiştii ca să înţelegem gravitatea consecinţelor nerespectării normelor rutiere? ALEGEŢI VIAŢA! RESPECTAŢI LEGEA! CINEVA DRAG NE AŞTEAPTĂ PE TOŢI ACASĂ!” concluzionează IPJ Maramureş.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here