POLIȚIA ÎN ACȚIUNE – Traficant din Sighet, depus după gratii. Autoturism căutat în Marea Britanie, identificat în Baia Mare

826

Evenimente unul și unul în Maramureș. Oamenii legii au intervenit în mai multe situații. Iată câteva dintre cele mai interesante!

Polițiștii de investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei au depistat luni, pe raza municipiului, un tânăr de 29 de ani, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Sighetu Marmaţiei au emis, la data de 31 mai, un mandat de executare a pedepsei închisorii.

“Tânărul are de executat o pedeapsă de doi ani și nouă luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de introducerea în ţară şi deţinerea de droguri de mare risc. Sigheteanul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

# Autoturism căutat în Marea Britanie, identificat în Maramureș
Poliţiştii maramureşeni au depistat şi indisponibilizat un autoturism care figura urmărit internaţional. Bărbatul în posesia căruia a fost depistat autoturismul este cercetat pentru tăinuire.

În data de 3 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat un autovehicul urmărit de autorităţile judiciare din Marea Britanie. Autoturismul, urmărit din data de 23 mai, a fost depistat în posesia unui bărbat domiciliat în municipiul Baia Mare.

“Verificările efectuate până în acest moment au relevat că bărbatul a achiziţionat autovehiculul, în valoare de 40.000 de euro, de la o societate comercială din Marea Britanie, şi nu l-a plătit integral. Până la finalizarea cercetărilor autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a arătat Florina Meteș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here