POLIŢIA ÎN ACŢIUNE – A curs cu amenzi în ultimele ore, în Maramureş! Vezi ce s-a întâmplat

434

Acţiunile poliţiştilor maramureşeni continuă. Aceştia au fost prezenţi şi luni, 5 februarie, atât pe drumurile publice şi în trenurile de călători, cât şi în târgurile organizate la nivelul judeţului sau în fondul forestier.

# Cerşetori sancţionaţi în Baia Mare
Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au acţionat între orele 12.00 – 16.00 pentru combaterea cerşetoriei pe raza municipiului. Au fost legitimate şapte persoane care apelau la mila publică, iar sancţiunile aplicate au fost în valoare de 1.500 de lei.

# Nereguli identificate cu ocazia târgului din Sighet
Cu ocazia târgului lunar organizat la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de ordine publică împreună cu cei rutieri şi de investigaţii criminale au acţionat, în sistem integrat, pentru prevenirea oricăror evenimente care ar fi putut tulbura ordinea şi liniştea publică, pentru combaterea comerţului ilicit şi prevenirea accidentelor rutiere. “Pentru neregulile constatate, poliţiştii sigheteni au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare a depăşit suma de 5.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau a fi comercializate ilegal”, au explicat reprezentanţii IPJ Maramureş.

# “Ruine” pe şosele descoperite în zona Ocna Şugatag
Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au acţionat pe drumurile publice de pe raza de competenţă alături de reprezentanţi ai Registrului Auto Român, pentru prevenirea accidentelor pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor. “Au fost verificate 33 de autovehicule şi au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale. În şase cazuri în care au fost constatate defecţiuni tehnice ce pot pune în pericol siguranţa traficului rutier au fost retrase certificatele de înmatriculare. Valoarea amenzilor a fost de 7.250 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

# Vitezomani “traşi de urechi” în Şurdeşti
Pe DJ 184, pe raza localităţii Şurdeşti, poliţiştii au acţionat cu aparatura radar din dotare, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive. Din cele 17 sancţiuni aplicate, 14 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză. Amenzile aplicate au depăşit suma de 8.000 de lei. Doi şoferi au rămas fără permise de conducere.

# Contrabandă pe tren, în Maramureşul Istoric
Poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vişeu de Jos au efectuat luni, 5 februarie, controale în trenul care circulă pe relaţia Valea Vișeului – Vișeu de Jos, pentru prevenirea contrabandei cu ţigări. În cadrul activităţilor, poliţiştii au identificat un tânăr de 27 de ani şi o femeie de 35 de ani, ambii din Năneşti, comuna Bârsana, care aveau asupra lor mai multe pachete cu ţigări pentru care nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă. Ţigările găsite au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here