PLIMBARE ÎNTRERUPTĂ – Dosar penal pentru un borşean fără permis, care a fugit de poliţişti

327

Un tânăr din Borşa, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere, a crezut că fuga îl poate scăpa de răspundere penală. A fost depistat şi identificat de poliţişti iar acum este cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

O plimbare cu autoturismul pe raza localităţii Moisei nu a decurs conform planului iniţial al şoferului. Tânărul, de 25 de ani, din Borşa, însoţit de o pasageră de 26 de ani din Năsăud, a pornit la drum, chiar dacă nu posedă permis de conducere. Calea le-a fost tăiată de un echipaj de poliţie rutieră care desfăşura activităţi pe raza localităţii. Aici s-a terminat doza lui de curaj şi în speranţa că va scăpa de dat explicaţii, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, şi-a continuat deplasarea până în dreptul unui magazin din localitate, unde a oprit şi a fugit, iar pe locul şoferului s-a aşezat cea care iniţial era pasageră.

“Verificările poliţiştilor au relevat că autoturismul i-a fost încredinţat acestuia spre a fi condus de către soţul pasagerei. Pentru faptele comise, s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here