PLEACĂ ȘI STEPHANE PLANTIN? – Vojislav Brajovic și Adrian Țenghea nu vor mai juca la Minaur

306

Așa cum am mai anunțat, se anunță o vară agitată pe piața transferurilor în handbalul băimărean. Atât echipa de băieți, cât și cea de fete, de la Minaur și-au conturat în cea mai mare parte loturile pentru sezonul următor, dar nu au anunțat nimic oficial, deocamdată.

Veștile care vin însă din alte părți nu fac însă decât să confirme schimbările din lotul echipei CS Minaur. Astfel, clubul CSM Făgăraș a anunțat achiziționarea handbaliștilor Adrian Țenghea și Vojislav Brajovic, care au activat în ultimele două sezoane la gruparea băimăreană. Cei doi vor fi antrenați de băimăreanul Raul Fotonea, cu care au mai lucrat acum două sezoane la CS Minaur.

Portarul Adrian Țenghea a mai îmbrăcat în carieră tricoul echipelor CSA Steaua București, Energia Pandurii Târgu Jiu, Potaissa Turda și HC Vaslui. Cel mai probabil, el va fi înlocuit de Alexandru Bucătaru (CSA Steaua) sau de un handbalist străin. Vojislav Brajovic a mai evoluat pentru Steaua Roșie Belgrad (Serbia), HC Metalurg Skopje (Macedonia) și RK Maribor Branik (Slovenia), urmând să fie înlocuit la CS Minaur de brazilianul Jose Toledo (Vardar Skopje).

Deocamdată de la CS Minaur nu vine nicio veste în ceea ce privește situația antrenorului Stephane Plantin, cu care băimărenii au terminat ultimul campionat pe locul 3 în Liga Zimbrilor. Din câte se pare, francezul nu va mai sta pe banca tehnică a băimărenilor în sezonul următor, el urmând să fie înlocuit cu un antrenor român, probabil, chiar băimărean.

Marius CÎMPIAN

foto minaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here