PETRU ILIEȘ (ANTRENOR VIITORUL ULMENI) – “Nu știu dacă suntem pregătiți de Liga 3. Vom încerca totuși să promovăm!”

320

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17.30, sunt programate partidele retur ale barajului pentru promovarea în Liga 3 la fotbal. Campioana Maramureșului, Viitorul Ulmeni, va întâlni pe stadionul Municipal din Zalău echipa Unirea Mirșid, campioana județului Sălaj.

Partida tur, jucată pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, s-a încheiat la egalitate 2-2 (1-1). Au marcat: Sergiu Costin (14), Alexandru Ignat (49 – pen.) / Ciprian Pavel (12, 74). În urma acestui rezultat, Unirea Mirșid este în acest moment principala favorită la promovare.

„Adversara noastră este o formație bună, ambițioasă și arțăgoasă. Noi suntem o echipă obosită, trebuie să recunoaștem. S-a văzut și în meciul de cupă cu Progresul Șomcuta Mare. Nu reușim să mai intrăm în ritm. Suntem valoroși, dar fizic nu rezistăm un meci întreg.

Noi în retur nu avem nimic de pierdut, presiunea este pe adversarii noștri, ei vor să promoveze. Au început să sărbătorească deja promovarea, dar nu s-a terminat încă. Va reveni Hauși în lot, dar, din păcate, va absenta Balmoș. Totuși, noi putem întoarce soarta promovării. Ei au avut două ocazii și au marcat două goluri.

Noi ne-am făcut datoria, am câștigat campionatul județean și am demonstrat că suntem cei mai buni din județ. Dacă putem promova bine, dacă nu, le strângem mâna și mergem mai departe. Sincer nu știu dacă acest club își permite să joace în Liga 3. Facem tot ceea ce ține de noi să promovăm, dar mai mult de atât nu am ce spune”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Petru Ilieș, antrenorul echipei Viitorul Ulmeni.

Marius CÎMIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here