PETRE ILIEȘ (ANTRENOR VIITORUL ULMENI) – “Noi vrem să jucăm în Liga 3, dar pentru Unirea Mirșid ar fi un dezastru să rateze promovarea!”

509

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18, campioana Maramureșului, Viitorul Ulmeni, va întâlni Unirea Mirșid, campioana Sălajului, în prima manșă a barajului pentru promovarea ân Liga 3. Partida se va disputa pe stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare.

„Eu cred că înaintea acestui joc șansele la promovarea în Liga 3 sunt egale. Presiunea mai mare este pe adversari, deoarece Sălajul nu mai are de câțiva ani echipă în Liga 3. Unirea Mirșid are promisă o finanțare serioasă din partea Primăriei Zalău, daca promovează, și ar fi un dezastru pentru adversarii noștri să nu reușească.

Noi ne-am atins obiectivul pentru acest sezon, câștigarea campionatului Ligii 4 Maramureș, și dorim să mergem mai departe, să jucăm în campionatul următor în Liga 3. Avem promisiuni că vom fi sprijiniți finaciar. Din păcate, în primul meci de pe teren propriu vom avea căteva absențe importante în lot, cauzate de accidentări”, a declarat, pentru „AxaNew.ro”, Petre Ilieș, antrenorul ecipei Viitorul Ulmeni.

„Sperăm să obținem un rezultat pozitiv în prima manșă, în deplasare, iar acasă sperăm să nu dezamăgim pe nimeni care are încredere în noi. Înaintea dublei de la baraj, șansele sunt egale. Totuși, consider că suntem un pic în avantaj, având în vedere că jucăm primul meci în deplasare, deoarece acolo ne vom cunoaște prima dată ambele formații. Așa nu vom putea lua meciul nici greu nici ușor, iar acesta este un avantaj în opinia mea”, a declarat golgheterul Unirii Mirșid, Cătălin Odenie, pentru sportulsalajan.ro.

Partida retur dintre cele două formații se va disputa sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul Municipal din Zalău.

Marius CÎMPIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here