PERICOLE PE ROŢI – Alcoolul şi viteza sancţionate de poliţiştii de la Rutieră

407
Dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Circulaţia pe drumurile publice din judeţul Maramureş este atent monitorizată de poliţiştii rutieri, care acţionează în scopul prevenirii accidentelor rutiere. Şi în acest week-end au fost constatate mai multe infracţiuni contra siguranţei circulaţiei, pentru care s-au întocmit dosare penale.
Pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a celor care nu respectă regimul legal de viteză, s-a acţionat pe raza municipiului Baia Mare dar şi pe raza de competenţă a Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus şi Poliţiei Oraşului Seini.
Au fost constatate infracţiuni de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, refuz de prelevare mostre biologice şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat. Totodată, pentru abateri contravenţionale, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de peste 18000 de lei.
În 11 cazuri a fost dispusă şi măsura complementară a suspendării exercitării dreptului  de a conduce pentru 90 de zile.
Mai multe stiri pe Axanews.ro
Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here