PERICOLE DRUMURI JUDEȚENE – Linie telefonică specială pentru problemele din trafic ale șoferilor

47
Șoferii maramureșeni, dar nu numai, au acum la dispoziție o linie telefonică la care pot reclama problemele din trafic de pe drumurile județene din Maramureș. Primarii de pe Valea Izei au fost recent chemați la discuții cu oficialii Consiliului Județean, dar și cu antreprenorul  general care a câștigat licitația de reabilitare a drumului județean de pe Valea Izei, respectiv cu reprezentanții subcontractanților.

Ploile din ultima perioadă au reprezentat unul dintre motivele pentru care primarii din Bârsana, Dragomirești, Bogdan-Vodă, Săcel, Săliștea de Sus, Rozavlea și Strâmtura au fost invitați la discuții, la sediul Primăriei Dragomirești, aceștia indicand problemele legate de rigole, descărcări de ape pluviale, conexiunea cu rețelele de utilități, accesul la proprietăți etc.
Vom înființa un dispecerat la Consiliul Județean Maramureș, iar cei care vor prelua apelurile vor înregistra toate problemele semnalate. Acestea ulterior vor fi transmise către constructor, către subcontractanți și către reprezentanții primăriilor pentru a putea fi rezolvate cu celeritate„, precizează oficialii Consiliului Județean.
Însă până să le pună la dispoziție un număr de telefon Consiliul Județean, șoferii au apelat cu încredere la Serviciul Rutier, unde au fost înregistrate mai multe reclamații ale șoferilor, cele mai multe vizavi de drumul județean 108A Buzești-Fărcașa. Reclamații au fost și vizavi de Valea Izei, DJ 186, acolo unde au fost depistate nereguli fiind aplicate sancțiuni firmelor care se ocupă de modernizarea acestor drumuri și care trebuie să aibă semnalizare făcută făcută după manual, printre altele.
Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here