PERICOLE – Bărbat tâlhărit în plină zi pe o stradă din Baia Mare

1762

Baia Mare se dovedește a fi un loc tot mai nesigur, unde infractorii își fac de cap. Poate lucrurile nu ar sta așa dacă în municipiu ar exista un sistem de supraveghere video. Un bărbat din Baia Mare a fost tâlhărit în plină zi de doi tineri, băimăreanului fiind luat prin violențșă telefonul mobil. Incidentul s-a petrecut duminică, 19 ianuarie a.c., la ora 07.57, când poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre ilegalitatea comisă pe strada Grănicerilor din Baia Mare.

Persoana păgubită  a declarat că doi tineri necunoscuţi au reuşit să-i sustragă prin violenţă telefonul mobil în timp ce se deplasa pe strada Grănicerilor din municipiu. Imediat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi au demarat activităţile specifice pentru identificarea autorilor.

„În data de 21 ianuarie, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat doi tineri de 16 respectiv 21 de ani, din Baia Mare, bănuiţi de comiterea faptei. În urma probatoriului administrat aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă”, precizează IPJ Maramureș.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here