PERICOL VERITABIL – Străzi transformate în patinoare în Baia Mare. Şosele alunecoase şi în judeţ (GALERIE FOTO)

461

Ninsorile abundente au generat probleme conducătorilor auto aflaţi în traficul rutier din Baia Mare.

Lipsa intervenţiei pentru curăţarea carosabilului a făcut ca zăpada aşezată pe străzi să fie frământată de roţile autoturismului. Mai departe, aceasta a fost tasată, iar peste stratul existent de zăpadă s-a depus un altul, proaspăt.

Faptul că se înregistrează 0 grade în Baia Mare a făcut ca ninsoarea să fie apoasă. Iar scăderea temperaturile pe timpul nopţii va face ca omătul depus să îngheţe. Rezultatul? Un veritabil pericol pentru şoferii aflaţi în trafic. Străzile se transformă în adevărate patinoare.

Problema este că situaţii de acest gen se înregistrează atât pe străzile secundare din cartiere (aşa cum este, spre exemplu, strada Odobescu din cartierul Săsar), cât şi pe marile bulevarde şi străzi din municipiu (Unirii, Independenţei, Republicii, respectiv Gării). Cu toate că a nins abundent, lipsa de reacţie a autorităţilor conduce la producerea de accidente rutiere. Numai în această dimineaţă au avut loc o mulţime de tamponări.

În plus, situaţii similare se înregistrează şi pe unele tronsoane de drum naţional şi judeţean. Nu este de mirare, deci, că unii şoferi au pierdut controlul volanului, făcându-şi maşinile praf din cauza lipsei de reacţie a autorităţilor care au uitat că iarna se întâmplă, adeseori… să ningă.

AxaNews.ro

1 COMENTARIU

  1. Si iarasi am ajuns subiect de stiri la ProTv…Bravo primarului care ne-a surprins cu aceasta ”impecabila” deszapezire a orasului! Bravo! Adevarul e ca drumurile judetene au fost mai curatate decat cele din oras!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here