PERICOL PUBLIC – Un șofer care abia se ține pe picioare, depistat la volan. A fost filmat chiar de polițiști (VIDEO)

943

E plin de șoferi inconștienți pe șosele, iar inconștiența poate face victime! Este şi cazul unui bărbat prins de poliţişti în Urziceni, rupt de beat, la volanul unei maşini înmatriculate în Vrancea.

În imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum şoferul, tras pe dreapta de polițiștii rutieri, abia poate să vorbească de beat ce este.

Agenţii îi spun să se legitimeze şi să iasă din maşină, însă omul este buimac, incapabil să articuleze cuvinte. Cu ţigara prinsă la urechea dreaptă şi grijuliu să tragă frâna de mână, are dificultăţi în a coborî din maşină, aşa că agenţii îi dau o mână de ajutor.

Filmulețul a fost realizat chiar de către oamenii legii.

Ajuns lângă autoturism, omul abia se poate ţine pe picioare, pierzându-şi echilibrul. Într-un final, unul dintre poliţişti reuşeşte să-l bage în autospecială.

Maşina condusă de șoferul beat este înmatriculată în Vrancea, dar scenele au avut loc în Urziceni.

Sursa text – observator.tv

Sursa video – Info Trafic 24 via Relu Rusu

ȘOFER RUPT DE BEAT PRINS LA VOLAN DE POLIȚIȘTI!Mulți inconștienți pe șosele României, este și cazul unui bărbat prins în trafic de polițiștii din Urziceni, rupt de beat, la volanul unui autoturism înmatriculat în Vrancea.Filmulețul a fost realizat chiar de către oamenii legii. ⚠️Sursa video: Relu Rusu

Publicată de Info Trafic 24 pe Luni, 29 iulie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here