PERICOL PUBLIC – Cerşetorii din Baia Mare devin agresivi cu cei care nu le dau bani

6813

Cerşetorii din Baia Mare devin agresivi verbal, dar şi fizic, cu băimărenii care nu le dau un ban. În astfel de cazuri este solicitată intervenţia jandarmilor, numai weekendul trecut fiind înregistrate mai multe astfel de evenimente.

Jandarmii băimăreni au intervenit sâmbătă, 12 mai a.c., în jurul amiezii, când un bărbat cu vârsta de 34 de ani din Baia Mare, aflându-se în faţa unui imobil de pe strada Horea din Baia Mare, a adresat injurii şi ameninţări unei persoane de sex feminin. Pe strada Gării din Baia Mare, în jurul orelor 23:25, a fost solicitată intervenţia jandarmilor pentru faptul că trei tineri, doi din Baia Mare şi unul din judeţul Satu Mare, au consumat băuturi alcoolice şi au tulburat liniştea locatarilor din zonă prin strigăte şi larmă.

Echipajul de jandarmi a fost solicitat să intervină, în data de 13 mai, la o biserica ortodoxă din Baia Mare, pentru faptul că doi tineri, unul din Baia Mare iar celălalt din judeţul Sălaj, au apelat la mila persoanelor aflate în curtea bisericii iar celor care refuzau să le dea bani, cei doi le adresau cuvinte jignitoare şi injurii.

Nu în ultimul rând, luni, 14 mai, un bărbat în vârstă de 24 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, în parcul din faţa Gării CFR Baia Mare, a apelat la mila cetăţenilor din zonă iar celor care refuzau să-i dea bani le adresa injurii şi cuvinte jignitoare. Jandarmeria Maramureş reaminteşte cetăţenilor că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here