PERICOL – Cade tencuiala de pe unele clădiri din Sighet

234

Pe raza Sighetului există mai multe clădiri care reprezintă un real pericol pentru trecători din cauza stării avansate de degradare în care se află. Fie că aparțin de municipalitate sau de persoane private, acestea au nevoie urgentă de reparații, care se tot lasă așteptate. Recent, de pe o clădire situată în buricul târgului s-a desprins tencuiala și a căzut pe trotuar. Din fericire, nu a căzut peste trecători. Zona este una dens circulată. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru.

“Am tras o sperietură grozavă. Puțin a lipsit să nu cadă peste mine. Voiam să intru la magazinul aflat la parterul clădirii. Nu știu de ce cei care sunt îndreptățiți nu iau măsuri și nu îi trag la răspundere pe cei care dețin aceste clădiri. Oare așteaptă să se întâmple vreo nenorocire?”, a spus Maria Pop.

“Aceste cădiri, pe lângă pericolul pe care îl reprezintă, oferă și o imagine tristă a lipsei de implicare a administrației publice. Clădiri emblematice ale Sighetului așteaptă să fie reabilitate”, a spus Vasile Coman.

Liviu Șiman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here