PERFORMANȚĂ – Pompierii voluntari din Fărcașa, lideri zonali de șapte ani (GALERIE FOTO)

304

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență sunt partenerii ISU pe plan local, ei fiind cei care asigură prima intervenție în foarte multe situații limită. Ei acționează atât în cooperare cu serviciile profesioniste, dar și individual, pentru salvarea vieților și a bunurilor materiale.

Zilele trecute, pe terenul de fotbal de la Gârdani, s-a desfășurat Faza zonală a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din zona Codru. Au fost prezente echipaje, din șase comune și un oraș. Concursul s-a desfășurat în condiții un pic mai dificile ca de obicei, ploaia și mai ales iarba udă influientând evoluția concurenților. La concurs a asistat și col. Pavel Baltaru, inspector șef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Gheorghe Pop de Basesti” al judeţului Maramureş. La finalul întrecerilor clasamentul a arătat astfel: 1.SVSU Fărcașa, 2. Gârdani, 3.orașul Ulmeni, 4.Băița de Sub Codru, 5.Bicaz, 6.Ariniș, 7.Ardusat.

# Aur local în ultimii șapte ani
Ocupantele primelor trei locuri au primit diplome din partea organizatorilor. Echipajul comunei Fărcașa, condus de către Viorel Armaș-șef de lot a dominat concursul la toate capitolele și va reprezenta zona Codru la faza județeană a competiției. Componența SVSU Fărcașa Viorel Armaș -Șef lot , Alin Glodan, Cătălin Câmpan, Dinu Nistor, Nicolae Pop, Cristian Armaș, Cristian Paușeniuc, Cătălin Fănățan, Ionel Fănățan, Marius Armaș, Călin Dragoș, Nelu Călăuz, Vasile Armaș, Cirțiu Cătălin. Șef Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Fărcașa – Flavius Nicoară. “De mai bine de 7 ani, SVSU Fărcașa a câștigat faza zonală a acestui concurs clasându-se pe pozitii fruntașe și la faza judeteană. Acest lucru denotă implicare, seriozitate si disciplină în pregătire făcând cinste comunei Fărcașa”, au explicat reprezentanții administrației locale din Fărcașa.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here