PERFORMANŢĂ ÎN MARAMUREŞ – Patru tâlhari şi un violator, prinşi de echipa Vis – Alin Ţîţoc (FOTO)

6257

În anul 2018, în Maramureş, au fost sesizate 10.248 de infracțiuni, în creştere cu 171 de fapte față de perioada similară a anului anterior. Polițiștii maramureșeni au desfășurat activități operative, activități preventive și de sprijin al altor instituții din domeniul ordinii publice, intervenții la evenimente și activități de natură criminalistică care au contribuit la menținerea unui grad de siguranță ridicat al comunității.

Sprijinul unității canine în anul precedent a fost unul semnificativ, reliefat atât de numărul activităților – 342 misiuni de menţinere a ordinii publice, zece misiuni de prelucrare urmă, cinci misiuni de căutare salvare, cinci misiuni detectare tutun, 29 activități de promovare a imaginii poliției cât și de contribuția efectivă la rezolvarea unor cauze deosebite.

“Iată un exemplu semnificativ! Cuplul canin format din ASA Țîțoc Alin și câinele de serviciu Vis a reușit prinderea în flagrant a patru autori în două cauze de tâlhărie și prinderea unui autor într-o cauză de viol cu ocazia unei acțiuni de căutare”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here