PERFORMANȚĂ – Băimăreanca Laura Augustin, aur la Campionatul de Unifight al MAI (GALERIE FOTO)

853

În perioada 16-19 aprilie, orașul timișorean Buziaș a găzduit Campionatul Național de Unifight, organizat de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne (MAI). IPJ Maramureș a fost reprezentat de Laura Augustin, agent în cadrul Poliției Ulmeni.

În total, au participat aproximativ 80 de sportivi din toate structurile MAI, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, respectiv elevi ai școlilor de poliție și ai Academiei de Poliție. Băimăreanca în vârstă de 23 de ani a reușit performanța să își înfrângă oponentele, cucerind medalia de aur la categoria +60 kilograme. Este o performanță mai bună față de anul trecut, atunci când Laura a obținut argintul. Anul acesta, Maramureș a reușit, astfel, să obțină maximul, respectiv o medalie de aur cu o singură sportivă.

“Această medalie mă ambiționează mai mult pentru următoarele competiții și știu că voi reuși să obțin noi performanțe, cu multă ambiție și cu o pregătire serioasă”, ”, a mărturisit, pentru AxaNews.ro, Laura Augustin.

Cătă ȚINEGHE

Citește și

EXCLUSIV AxaNews.ro – INTERVIU – Laura Augustin, tânăra 3 in 1! Polițista, sportiva și studenta din Maramureș pentru care nu există “nu pot!” (GALERIE FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here