PERCHEZIŢII MARAMUREŞ – Arsenal ridicat din casele a doi borşeni (FOTO)

980

Acţiune în forţă în Borşa. Azi, 27 martie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, împreună cu polițiștii din Borșa și Vișeu de Sus, au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele și dependințele a două persoane cercetate pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Au fost confiscate șapte arme, muniție și alte obiecte de vânătoare”.

“Vizați de cercetările polițiștilor au fost un tânăr de 27 de ani și un bărbat de 52 de ani, ambii din orașul Borșa. Mandatele de percheziție domiciliară au fost emise de Judecătoria Dragomirești în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal înregistrat în 2018.
La una dintre locațiile percheziționate polițiștii au găsit mai multe bunuri deținute ilegal, printre care șase arme de vânătoare letale și una neletală, amortizor confecționat artizanal, 700 gr pulbere, 20 capsule nepercutate, 99 de cartușe, obiecte de vânătoare (binocluri, dispozitive de vedere pe timp de noapte, reflector etc.), trofee de cerb, căprior și mistreț, precum și 17 kg de vânat. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării”, a explicat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here