PERCHEZIŢII LA SIGHET – Contrabanda cu ţigări, greu de oprit. Depozite ilegale în municipiu

1180

Nu există zi fără vreo activitate infracţională în Maramureş. În continuare, activităţile “aducătoare de bani imediaţi” rămân şi cele mai la modă.

Marţi, 15 mai, ofiţerii specializaţi în prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare trei mandate de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, la imobile unde existau indicii că se depozitează ţigări provenite din contrabandă.

Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, a menţionat că percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul activităţilor de cercetare şi documentare într-un dosar penal întocmit după ce poliţiştii au găsit în zona Pieţei Agroalimentare din municipiu, două depozite de ţigarete provenite din contrabandă. Trei sigheteni în vârstă de 52, 56 respectiv 62 de ani sunt bănuiţi că ar fi implicaţi în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun.

“În urma percheziţiilor efectuate la imobile situate pe străzile 22 Decembrie şi Gheorghe Doja, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 6.000 ţigarete, nemarcate corespunzător, provenite din contrabandă”, a explicat Florina Meteş.

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş. Oamenii legii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here