PERCHEZIȚII – Contrabandiști maramureșeni, vizitați de mascați

291

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și trei ordonanțe de percheziție auto, pe raza municipiilor Baia Mare și Sighetu Marmației și a localităţii Berbești.

Activităţile au fost dispuse pentru documentarea activităţii infracţionale în cadrul a două dosare penale întocmite sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

“Ca urmare activităților procedurale desfășurate, a fost identificată și indisponibilizată cantitatea totală de 7.620 de țigarete de diferite mărci, în valoare de aproximativ 4.600 lei, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal si care proveneau din contrabandă, destinate comercializării.

În cauze continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor participante la activitatea infracțională și tragerii acestora la răspundere penală”. a explicat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here