PENTRU ŞOFERII DIN BORŞA – Asfaltări pe străzile din cartierul Pietroasa (FOTO)

1497

Şoferii care circulă prin cartierul Pietroasa din Borşa au acum numai motive de bucurie. Recent administraţia locală a anunţat că avem final de şantier privind reabilitarea, modernizarea şi asfaltarea lotului de străzi din cartierul borşean, mai exact străzile Sânzienelor, Rodnei, Avram Iancu, Pietroasa, Gârle, Capra Neagră şi Albinelor.

“Finanţarea acestor lucrări a fost asigurată de la bugetul de stat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Adminstraţiei Publice, cu o valoare totală de 8,6 milioane lei. S-au realizat asfaltări în 2014, 2015, 2016 şi 2017 pe străzi din Baia Borşa (Băiţei, Energiei, Infrăţirii, Independenţei, Minerilor şi parcare Minera), în Rotundu (Rotundu, Garoafei sau Unirii), în zona Râturi (Ştrandului, Păcii, P.L. Şandru, Trandafirilor, Salcămilor şi Vişeului). Asfaltări am avut şi în zona Complex (străzile Fântâna, Cascada, Vişeuţ, Brădet, Stibina şi Parcare Telescaun), zona Vălcineţ (străzile Torentului, Lalelor şi Joseni)”, a arătat primarul din Borşa, Sorin Timiş.

El a mai precizat că se vor mai face asfaltări, după ce se va încheia proiectul de reabilitare a Drumului Naţional 18. Tot ca noutate pentru borşeni, pe strada Gruiul lui Dan vor începe curând lucrările de construire a magistralei de canalizare, care va lega centrul oraşului de Complex, iar odată cu aceste lucrări se vor face şi asfaltări”.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here