PENTRU ȘOFERI- Șase kilometri de asfalt pe 32 de străduțe din Borșa

449

Borșenii posesori de mașini vor circula pe asfalt proaspăt în acest an după ce administrația locală intenționează asfaltarea a 32 de străzi micuțe existente pe raza orașului.

„Pentru șoferii din Borșa avem în plan șase kilometri de asfalt pe 32 de mici străduțe care sunt perpendiculare pe Drumul Național 18, pentru a putea păstra curat drumul național“, spune primarul orașului, Ion Sorin Timiș. Dacă cele două municipii din județ au mari probleme în ceea ce privește locurile de parcare, la Borșa locurile sunt suficiente.

“Avem suficiente locuri de parcare în centrul orașului. Avem parcare spital (față), parcare spital (lateral), parcare Aleea Tineretului, parcare Decebal, parcare mare Iezer, parcare centrală, parcare Floare de Colț, parcare pod Pogace, parcare Gura Pietroasei sau parcare Ștrandului. De locuri noi de parcare nu este cazul să discutăm”, a completat edilul borșean.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

  1. Și sperăm că parcările rămân fără plată ca într-o localitate civilizată, europeană. Felicitări Borșa si Vișeu de Sus. Jos pălăria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here