PENTRU ȘOFERI – Ninge la Borșa, Vișeu de Sus și pe DN18, în Pasul Gutâi

822

Sunt zone în Maramureș unde la acest moment avem ninsori. Este cazul orașelor Borșa, Vișeu de Sus și pe un tronson al Drumului Național 18, în Pasul Gutâi. Cel mai rece a fost noaptea trecută la Borșa, Cavnic și Pasul Gutâi, unde am avut -1grad Celsius. 

Circulaîia rutieră, conform celor de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, se desfășoară peste tot în județ în condiții de iarnă. Nu sunt semnalate probleme în trafic din cauza condițiilor meteo. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 67 de tone de sare în Pasul Prislop, Dealul Ștefăniței, Dealul Hera și Pasul Gutâi. Strat de zăpadă se găsește doar în zona montană înaltă și măsoară până la 12 cm în zona Vârful Iezer din Pietrosul Rodnei.

Pentru azi meteorologii au anunțat ninsori în zona montană. Vântul va prezenta intensificări în special în zona de munte și pe creste. Izolat în zonele joase vom avea ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 4 grade Celsius, iar cele minime între -2grade C și 0 grade C.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here