PENTRU ȘOFERI – Mai multe drumuri județene vor vedea asfalt în acest an

526

Că sunt destule drumurile județene care ar avea nevoie de modernizare, o știe toată lumea, mai ales autoritățile județene. Dar în acest an societatea care se ocupă de drumurile județene, cu un buget mai mare ca și anul trecut, va avea mai mult de lucru, astfel că o parte dintre drumurile județene cu probleme vor vedea asfalt.

Directorul societății care se ocupă de drumurile județene, Emil Marinescu, a făcut recent publice tronsoanele de drum județean luate în calcul pentru asfaltare în acest an. Este vorba despre doi km de drum județean în Băsești, Arduzel-Vicea – un kilometru de drum județean executat deja, Șomcuta Mare – Codru Butesii – trei km, Ferești-Budești – trei km, Cătălina – Coltău – Finteușu Mic – 1,6 km, Rogoz – Cupșeni – patru km și Târgu Lăpuș – Stoiceni – patru km.

Apoi, îmbrăcăminte asfaltică ușoară vom avea pe Asuaju de Sus – ieșirea spre Satu Mare, Codru Butesii – Preluca, până la școală, Glod –Poienile Izei, Boiu Mare – Vima Mică, de la Frânceni înspre Sălnița și Valea Muntelui – legătura cu Petrova, la Bârsana. Acesta a mai precizat că, pe lângă cei 159 km de drum județean care vor fi făcuți în următorii trei ani, se mai adaugă alți 100 de kilometri modernizați din bugetul anilor viitori al Consiliului Județean.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here