PENTRU MARAMUREŞENI – DN 18, Iacobeni – Cârlibaba, se modernizează

1996

De anul viitor Maramureşul va fi legat de judeţul Suceava printr-un drum naţional 18 modernizat şi adus la standarde europene. Din ce se ştie, lucrările de modernizare ale DN18 sunt aproape de finalizare pe porţiunea ce ţine de judeţul Maramureş, însă se lucrează şi la vecinii suceveni, după cum informează chiar Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România.

“În Pasul Prislop s-a început şi marcajul longitudinal. Se lucrează şi pe porţiunea de DN18 judeţul Suceava. Chiar am vorbit cu colega de acolo, există doar o porţiune de 20 km cu probleme, dar am înţeles că până la venirea iernii se va rezolva această problemă”, a menţionat reprezentantul Guvernului în teritoriu, Vasile Moldovan.

Autorităţile judeţene recunosc că firma care s-a ocupat de tronsonul Borşa –Borşa Şesuri are rezultate mult mai bune decât cea care se ocupă de tronsonul Moisei-Borşa: “Pe Moisei-Borşa încă nu este finalizat totul, acolo am înţeles că au fost şi ceva probleme cu înălţarea drumului, cu bordurile, dar încet-încet s-au rezolvat toate pe cale amiabilă”.

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here