PENTRU FERMIERI – În martie se dă startul la depunerea cererilor pentru subvenții

273

Directorul executiv al Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură Maramureș, Ioan Florin Urs, a precizat, la ședința cu secretarii de primării din 11 februarie de la Prefectura Maramureș, că depunerea cererilor unice de plată pentru acordarea de subvenții se va desfășura, în perioada 1-15 martie a.c., fără a mai putea fi prelungit termenul după data de 15 martie.

Urs a atras atenția cu privire la documentele pe care fermierii trebuie să le depună odată cu cererea unică de plată (copie CI, dovada contului bancar, procura notarială în cazul depunerii cererii de către o alta persoană, dovada de eligibilitate că terenul este la dispoziția fermierului în anul depunerii cererilor, adeverința de la registrul agricol, copie după contractul de închiriere/concesionare).

„În lunile mai, iunie, iulie și august vor fi efectuate controale, în zone extinse din județul nostru, pentru identificarea parcelelor fermierilor„, a mai adăugat directorul executiv al APIA Maramureș. Pentru realizarea amenajamentelor pastorale există depusă o propunere legislativă pentru prelungirea termenului până în anul 2020.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here