PENTRU CINEFILI – Ediția a doua a evenimentului “Povești sub stele”

675

Deschiderea sezonului 2018 a evenimentului “Povești sub stele” va avea loc joi, 24 mai, la ora 19, în Sala Rotary a Colegiului de Arte Baia Mare. Cu această ocazie, va fi proiectat filmul mut “Călătorie în timp” al lui Georges Melies. Imaginile istorice ale peliculei vor fi acompaniate de muzică live.

Lucrările instrumentale și muzica electronică vor fi interpretate de compozitorul Darie Nemeș Bota și de elevii Colegiului de Arte Baia Mare.  Evenimentul este cu intrare gratuită, pe baza de rezervare.

După deschiderea sezonului din Sala Rotary a Colegiului de Arte, va fi reluată seria proiecțiilor de filme la Teatrul de Vară în fiecare seară de vineri, începând cu data de 1 Iunie.

“În spatele <<Poveștilor sub stele>> stau doi băimăreni care, din drag de oraș, și-au propus vara trecută să însuflețească Teatrul de Vară din iunie până la mijlocul lunii septembrie. Au adunat în jurul lor și alți pasionați și au reușit, împreună cu membrii comunității, să îl transforme în ceva mai mult decât un cinematograf în aer liber: locul în care îți întâlnești prietenii, în care te bucuri de o seară răcoroasă împreună cu cei dragi și  în care găsești povestea în care crezi.

Adică locul de întâlnire al celor care cred în aceleași valori – un grup din ce în ce mai mare de prieteni, o comunitate”, precizează organizatorii evenimentului.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here