PENTRU CEI MORȚI – Mii de euro investiti in morga Spitalului Județean

229

Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opris” Baia Mare beneficiază de o nouă Prosectură, dotată și echipată la cele mai înalte standarde, valoarea totală a investițiilor fiind de peste 100.000 de euro.

Managerul interimar al unității medicale, dr. Pop Vasile-Ioan, subliniaza faptul ca “a fost realizată o reparație capitală și dotare cu tehnică medicală, dintre care amintim două mese pentru autopsie și frigidere pentru cadavre, cu 9 locuri”.

„Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 100.000 de euro și au fost realizate din fonduri de la Ministerul Sănătății, cu cofinanțare de la Consiliul Județean Maramureș și fonduri proprii“, adauga Pop.

„Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Județean, efectuează toată gama de proceduri specifice acestui domeniu. Treptat, odată cu dezvoltarea secțiilor clinice, această secție a fost dotată conform importanței sale, în cadrul unui spital modern și pregatită pentru a furniza și a contribui la diagnosticarea pacienților”, concluzioneaza dr. Brici Sergiu-Cătălin, medic specialist Anatomie Patologică.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here