PENTRU A-L COMEMORA PE IULIU MANIU – Președintele PNȚCD, prezent în Maramureș

Municipiul Baia Mare a găzduit azi ședința Comitetului Național al Partidului Național Creștin Democrat, la care a fost prezent și Aurelian Pavelescu, președintele partidului. Acesta a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că este optimist în privința viitorului PNȚCD, deoarece au fost stopate certurile, ce păreau fără sfârșit, din cadrul formațiunii pe care o conduce și, în plus, s-a reușit întinerirea partidului.

465

Municipiul Baia Mare a găzduit azi ședința Comitetului Național al Partidului Național Creștin Democrat, la care a fost prezent și Aurelian Pavelescu, președintele partidului.
Acesta a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că este optimist în privința viitorului PNȚCD, deoarece au fost stopate certurile, ce păreau fără sfârșit, din cadrul formațiunii pe care o conduce și, în plus, s-a reușit întinerirea partidului.

Conducerea PNȚCD va participa mâine, la Sighetu Marmației, la manifestările dedicată marelui om politic, Iuliu Maniu.

„Pentru noi, Iuliu Maniu și Ghoerghe Pop de Băsești nu sunt doar niște amintiri. Ei reprezintă niște modele vii care trebuie să-i inspire pe toți românii. Ei au fost niște oameni politici care au fost tratați, de la egal la egal, de reprezentanții Occidentului. Din păcate, Occidentul privește acum România într-un mod arogant și nimeni nu are curajul să ia o poziție fermă, în acest sens”, a declarat, Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD.

În cadrul aceleași conferințe de presă, Doru Dăncuș, președintele PNȚCD Maramureș, a precizat că filiala pe care o conduce este una dintre cele mai bine organizate din țară, declarându-se, la rândul său, optimist în privința viitorului partidului.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here