PE REPEDE ÎNAINTE – Hectare întregi de vegetaţie uscată, mistuite de flăcări, în Maramureş

645

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit la şapte situații de urgență, au precizat reprezentanţii ISU Maramureş.

Dintre acestea, şase intervenții au fost pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată. În urma acestor incendii, au ars circa 17 hectare de vegetație uscată. Pentru lichidarea acestora au intervenit pompierii băimăreni, cei din Fărcașa și Târgu Lăpuș, dar și pompierii din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

Tot marţi, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul a distrus acoperișul anexei pe o suprafață de 100 de metri pătrați. În sprijinul pompierilor din Șomcuta au venit și pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Militarii din cadrul Detașamentului Baia Mare au mai lichidat și un incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars elementele combustibile din compartimentul motor.

Pompierii sigheteni au fost solicitați să lichideze un incendiu izbuicnit la locomotiva unui tren de persoane, în localitatea Câmpulung la Tisa. Incendiul a fost stins însă de către personalul CFR. În urma incendiului, nu au existat victime, conform ISU Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here