PE PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ – Activitatea de eliberare a certificatului de cazier judiciar, suspendată în Maramureș. Se vor rezolva doar situațiile urgente

82

Pe perioada stării de alertă eliberarea certificatelor de cazier judiciar sau a adeverințelor de integritate se suspendă, spu reprezentanții IPJ Maramureș. Așadar, programul de lucru cu publicul va fi limitat în Baia Mare, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Borșa și Târgu Lăpuș.

Pentru situațiile urgente se vor realiza planificări telefonice de luni până vineri între orele 09.00 -13.00. După realizarea planificării telefonice, cererile pentru situațiile urgente care impun eliberarea certificatelor de cazier judiciar, se vor depune la nivelul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative din Baia Mare, sau la sediul poliției Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Borșa și Târgu Lăpuș.

# Cererea se găsește online

Pentru cei doritori cererile se descarcă de pe adresa https://mm.politiaromana.ro/utile/cazier-judiciar cu exprimarea clară a motivului solicitării certificatului de cazier. După realizarea programării telefonice, cererile pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar pot fi  transmise pe adresa de e-mail cazier@mm.politiaromana.ro.

Depunerea cererilor și ulterior eliberarea documentelor se va realiza în condiții de interacțiune minimă cu publicul. Programul de lucru pentru ghișeele organizate la Vișeu de Sus, Borșa și Târgu Lăpuș rămâne același.

Crina STAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here