PASIUNE – Ramona Natalia Iocsak, vedeta “Maramureș auto-moto show” (FOTO)

1139

La sfârșitul săptămânii trecute Sighetul a găzduit prima etapă a ‘’Maramureș auto-moto show”, manifestare organizată de către Fundația ‘’Ranedo” în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Primăria Sighetu Marmației.  Într-o atmosferă caracterizată de motoare turate la maximum, miros de cauciucuri arse, multă adrenalină,  sighetenii au avut parte de un spectacol pe cinste. Vedeta incontestabilă a fost tânăra de doar 14 ani Ramona Natalia Iocsak , multiplă campionă de raliuri. Drifturile executate cu mare măiestrie  de tânără i-a ținut cu sufletul la gură pe numeroșii spectatori participanți la manifestarea automobilistică.

“Am avut foarte mari emoții ca și fiecare pilot de curse. Am fost foarte nerăbdătoare să execut drifturile. Mă bucur că am fost primită cu atâta căldură de sigheteni. Îmi doresc foarte mult să ajung cât mai sus și să pot participa la cât mai multe competiții automobilistice’’, a spus Ramona Natalia Iocsak.

“Sunt șofer profesionist. Nu mi-a venit să cred ce poate face această copilă. Trebuie să fie încurajați asemenea tineri și sprijiniți pentru a putea face performanță. Îi felicit pe organizatori pentru inițiativă și sper să mai avem asemenea manifestări la noi”, a spus Gheorghe Pop.

 Tot de mare interes a fost parada mașinilor de epocă organizată de către Retro Club Auto Maramureș și Retro Club Auto Satu Mare și parada de modă  realizată de creatoarea Ileana Vasiliev. Frumoasele manechine au purtat creații vestimentare în ton cu specificul manifestării.

Liviu Șiman

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here