PAS GREȘIT – CS Minaur s-a impiedicat la Slatina în etapa a 13-a a Ligii Florilor

901

Etapa a 13-a Ligii Florilor s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru CS Minaur. Deși porneau ca favorite în meciul jucat în deplasare cu CSM Slatina, băimărencele au părăsit terenul învinse.

CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare 23-22 (10-11)

CSM Slatina: Stan, Nagy – Vădineanu 5 (4 din 7m), Ostase 3, Chitacu 3, O. Andrei 3, Popescu 3 (1 din 7m), Cârligeanu 2, Vasiliu 3, Stoicănescu 1, Corban, Drăghici, Fulgoi, Rusu, I. Andrei. Antrenor Victorina Bora.

Minaur: Măzăreanu, Enache – Lisewska 6 (2 din 7m), Seraficeanu 6, Shteriova 5, Popa 3, Cîrstea 1, Rysankova 1, Burlachenko, Szolosi, Hotea, Bondar, Tămaș, Argyelean, Polocoșer, Conache. Antrenori Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

Aruncări de la 7m: 6-4, transformate: 5-2 (au ratat Vădineanu / Lisewska, Szolosi). Minute de eliminare: 6-14.

Băimărencele au pierdut azi trei puncte prețioase în lupta lor pentru a prinde un loc de cupă europeană la finalul sezonului. Avertizate de faptul că oltencele joacă bine pe teren propriu, oaspetele au fost la nivelul așteptărilor până în min. 35, când tabela de marcaj arăta scorul de 11-14. A urmat o perioadă neagră de joc pentru Minaur, cu 5 atacuri ratate și două jucătoare eliminate. În schimb, gazdele au marcat de șase ori consecutiv (17-14, min. 42). În continuare CSM Slatina a gestionat bine avantajul pe care-l avea și în final s-a impus la limită cu 23-22.

Marius CÎMPIAN

foto minaur.ro

3 COMENTARII

  1. Anul acesta avem echipa mai buna ca si anul trecut,!?uitativa la marcatoare,tot alea de anul trecut joaca si marcheaza celelalte sunt excursioniste cu salari mari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here