PAS CU PAS – Gardul perimetral la aeroport, gata în două săptămâni

194

Liniște la Aeroportul Internațional „Maramureș”. Vara e pe trecute, destinația internațională de linie nu a venit și nici nu va veni se pare decât în toamnă sau de la anul. Doar angajații se bucură de salarii mai mari din această vară. Toamna va aduce probabil un număr mai mic de posturi de directori. 

Până să avem zboruri de linie, avem finalizarea gardului perimetral al aeroportului. Dorin Buda, directorul aerogării, a precizat că lucrările sunt în grafic, iar termenul va fi respectat.

„Finalizăm gardul perimetral, iar după aceea vor demara auditurile companiilor aeriene ce vor să opereze destinații externe de pe aeroportul nostru. Asta înseamnă că se verifică infrastructura aeroportului, echipamentele de deservire a aeronavelor și componenta de securitate aeroportuară„, a menționat Buda.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

 1. Mai Buda , ia lasă-ne ! I-ați talpasita și dispari! Esti un incompetent la fel cum sunt majoritatea celor ce ocupa funcții publice in Romania ! Mâncați bani oamenilor . Nu va e rusine? Mai stiti câți ani a stat închis aeroportu ! ?
  De atâția ani nu ați fost instare sa aduceți și la Baia Mare 2-3 curse low-cost , pentru comunitatea Maramureșeană care muncește in străinătate !
  Iar Mr Zetea e complice…pt ca te tine in funcție .
  Și de penalul orașului care toaca bani pe lucruri de kkt, ce sa mai zic?
  Sper sa nu mai facă datorii municipiului !
  Sunteți același rahat toti. Nu mai imi vine sa trec pe acasă nici in vizita!
  Uitați ce promiteți inainte de a fi aleși ! Dar e și vina noastră ,adică a oamenilor ce trăiesc acolo printre voi. Ar trebuii sa iasă și sa vă ia de fâș, sa va scuture !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here