OPEN AIR – Maramureșenii de la Dirty Shirt, concert aniversar 25 de ani

194

Rockerii maramureșeni de la Dirty Shirt împlinesc în acest an 25 de activitate pe scena muzicală iar izbucnirea pandemiei le-a cam dat planurile peste cap, după cum singuri recunosc. Totuși la finele acestei luni va fi organizat un concert open air la Arenele Romane din București, biletele fiind deja puse în vânzare pentru acest eveniment.

“Planul era să facem toamna aceasta un turneu aniversar Dirty Shirt 25 de ani cu o super producție, însă în momentul actual pare imposibilă organizarea unui turneu de o asemenea anvergură. Evident ne e tare dor de un concert și ne dorim mult, în ciuda unui an teribil, să sărbătorim acest eveniment împreună. În același timp, e foarte important să putem asigura toate condițiile necesare pentru siguranța publicului nostru. De aceea, am ales să organizăm un eveniment special la Arenele Romane din București, singurul concert open air Dirty Shirt din acest an și probabil ultimul din 2020.

Cu această ocazie vom lansa o ediție limitată de tricouri ce poate fi precomandată prin email și ridicată la concertul de la Arene sau comandată cu livrare la domiciliu”, spun băieții de Dirty Shirt.

Dirty Shirt a văzut lumina zilei la Seini, în anul 1995, fiind una din trupele care a reușit să combine muzica rock cu elemente de folclor într-un mod original și care le-a atras numeroși fani, atât n țaă, cât și în afara ei.

Dragoș HOJDA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here