ONCEȘTI – Șanse în plus pentru investiții în turism

329

Ministerul Turismului a promovat, alături de ministerul Dezvoltării, o Hotărâre de Guvern care a introdus șapte localități noi din România în lista zonelor cu resurse turistice. Ca urmare a acestui fapt, autoritățile locale vor avea prioritate în atragerea de fonduri nerambursabile pentru investiții în dezvoltarea infrastructurii turistice.

Printre localitățile declarate zone cu resurse turistice mari și foarte mari se numără și comuna maramureșeană Oncești. Celelalte localități incluse în această categorie sunt Breaza și Siriu (jud. Buzău), Mitreni (jud. Călărași), Turcinești (jud. Gorj), Hoghilag (jud. Sibiu) și Vîrșolț (jud. Sălaj).

„Prin această Hotărâre de Guvern, am crescut șansele ca zone cu adevărat minunate să devină mai ușor accesibile turiștilor. Suntem conștienți că avem nevoie de investiții în turism și dovedim acest lucru prin aceste măsuri venite în sprijinul tuturor celor care cred în dezvoltarea României ca destinație turistică majoră”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here