OFICIAL – Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare are manager nou

849

Un proiect aprobat de aleșii județeni chiar în debutul ședinței ordinare a Consiliului Județean din această săptămană a fost cel privind numirea managerului Ludovica Rusu la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, în urma concursului pe care l-a câștigat recent. Numirea, conform proiectului de hotărâre, s-a făcut pe o perioadă de trei ani.

Asta chiar dacă erau consilieri județeni care spuneau că despre acest concurs nu a auzit nimeni. Votul a fost dat până la urmă, iar în mesajul transmis plenului, noul manager a mulțumit aleșilor județeni pentru întregul sprijin pe care Consiliul Județean îl acordă acestei unități medicale.

Președintele Gabriel Zetea a arătat că, la fel ca până acum, instituția pe care o conduce va continua să investească, an de an, în îmbunătățirea condițiilor din acest spital aflat în subordinea administrației județene. Concursul a fost organizat în două etape, respectiv etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, etapa fiind eliminatorie, respectiv etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management.

Pentru acest post au fost depuse două candidaturi, una a Danielei Bozga, al doilea dosar fiind al Ludovicăi Rusu. Comisia de concurs a fost alcătuită din Teodor Ardelean, economist Ioan Mureșan și dr. Nora Dragomir. Bozga Daniela a depus o contestație, iar comisia de soluționare a contestațiilor a fost alcătuită din ec. Adriana Maria Petruț, dr. Valeriu Cioc și dr. Gheorghe Bota. Rezultatul final a fost 5,87, ca nota finală pentru Bozga Daniela și 9,67 pentru Ludovica Rusu.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here