OFICIAL – Maramureșul are peste 17.000 de pensionari de invaliditate

44

Județul Maramureș are, conform cifrelor oficiale primite de la Casa de Pensii Maramureș, nu mai puțin de 17.025 de pensionari de invaliditate. Toți aceștia care au termen de revizuire în cursul lunii iulie sunt așteptați Casa Județeană de Pensii Maramureș cu multe acte la ei, respectiv în original, actele medicale solicitate la revizuirea anterioară, alte acte medicale care să reflecte starea de sănătate de la ultima revizuire, planul de recuperare, copie după actul de identitate (buletin, carte de identitate), respectiv actualizarea numărului de telefon.

Lucica Pop, directorul Casei de Pensii Maramureș, spune că persoanele care nu se pot deplasa din motive de sănătate pot solicita prin cerere o anchetă socială efectuată de către asistenții de teren din instituție. Cu precizarea că pensionarii de invaliditate trebuie să deţină documentele medicale solicitate prin decizie pentru revizuire.

Solicitanții la încadrarea în grad de invaliditate caz nou se vor prezenta la Casa de Pensii Maramureș cu actele medicale care să le susțină solicitarea.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here