OFICIAL – Lista unităţilor şcolare din Maramureş unde se suspendă cursurile joi şi vineri

827

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) s-a reunit în această după amiază și a analizat propunerile de suspendare a cursurilor școlare, în perioada 17-18 ianuarie, în mai multe unităţi de învăţământ din Maramureş.

Pe listă se află unităţi de învăţământ din municipiul Baia Mare (grădinițe, școli gimnaziale, licee, colegii), Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Baia Sprie – Structura Grădinița cu Program normal nr.4, Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” Târgu Lăpuș, Școala Gimnazială Ardusat, Școala Gimnazială ”Regina Elisabeta” Băiuț, Școala Gimnazială Băsești, Școala Gimnazială ”Ion Popescu de Coaș” Coaș, Școala Gimnazială ”Petofi Sandor” Coltău și Școala Gimnazială ”Gheorghe Lupan” Groși.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat act de faptul că din cele 47 de unități de învățământ cu personalitate juridică de pe raza municipiului Baia Mare, 45 de unități au solicitat și au aprobat în Consiliul de Administrație al unităților de învățământ suspendarea cursurilor. De asemenea, și celelalte unități de învățământ din județ au respectat procedura și au solicitat suspendarea cursurilor. Pentru aceeași perioadă sunt suspendate cursurile, în continuare, la Colegiul Economic ”Pintea Viteazul” Cavnic și Școala Gimnazială Vima Mică, structura Aspra.

De asemenea, a fost prezentată propunerea Comitetului Local pentru Situații de Urgență Baia Mare de suspendare a cursurilor pe raza municipiului reședință de județ. Toate propunerile de suspendare a cursurilor au fost aprobate.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here